Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Meillä on laaja osaaminen erilaisista teollisuuden huoltotöistä. Erikoistumme sellu- ja paperiteollisuuden kunnossapitotöihin, sekä eri rakennusteollisuuden huoltoihin.

Asennus Ihatsu Oy

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen tiimi Kotkasta. Palveluihimme kuuluu laaja kirjo erilaisia teollisuusalan huoltotöitä, varaosien vaihtoa, seisokkihuoltoja ja paljon muuta. Asennus Ihatsu Oy on perustettu jo vuonna 2003 ja toiminut siitä asti eri projektien parissa.


laakerointi

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Olemme joustava kumppani, joka ehtii myös lyhyellä varoitusajalla auttamaan teitä. Tavoitat meidät helposti puhelimitse tai sähköpostitse. Laajan kokemuksemme ansiosta, olemme varmasti teille loistava kumppani!


Teollisuuden kunnossapitopalvelut JA PROJEKTITYÖT
 • Mekaaninen kunnossapito
 • Laitteiden ja konelinjojen kokoonpanot
 • Projektien asennusvalvonta
 • Laite- ja koneasennukset
 • Telahuollot, telojen vaihdot ja linjaukset
 • Käyttöjen linjaukset
 • Arkkileikkureiden huollot, terien vaihdot ja säädöt
 • Paalipuristimien huollot
 • Kuljettimien huollot
 • Sitomakoneiden huollot
 • Cranston-varaosat

Selluteollisuuden huoltotyöt

Sellu- ja paperiteollisuuteen liittyvät kunnossapitotyöt on yksi meidän monista erikoisosaamisistamme.

Telahuolto

Telojen eri huoltotyöt kuten vaihdot ja linjaukset. Prosessilaitosten määräaikaiset telahuollot vuosien kokemuksella ja mittavalla ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja sovitaan telahuollon kokonaisuudesta.

Selluteollisuuden kunnossapitotyöt

20 vuoden työuramme aikana olemme olleet osana lukuisissa eri sellu- ja paperiteollisuuden projekteissa. Olemme kokeneet, nähneet ja tehneet laidasta laitaan kunnossapitotöitä eri kohteissa jonka ansiosta kokemuksemme on mittaamaton. Mikäli tarvitsette ammattilaista hoitamaan teidän prosessilaitoksen kunnossapitoa, niin ole meihin yhteydessä!

Rakennusteollisuus

Laaja tarjonta eri teollisuuden kunnossapitopalveluita

Teollisuuden kunnossapitopalvelut on hyvin laaja toimiala, mutta meiltä löytyy oikeaa käytännön kokemusta kaikesta. Onko teidän prosessilaitoksessa tai tehtaassa jotakin hyvin poikkeavaa? Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme myös haastavissa tilanteissa. Meidän tavoite on aina tyytyväinen asiakas!

Kotkalainen yritys vuodesta 2003, joka tarjoaa laajalti eri teollisuuden kunnossapitoa.

Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Sopimuspohjaiset ennakkohuollot asiakkaan tarpeiden mukaan


Laitosten käynninaikainen kunnossapito

Laitoksen seisokin aikainen kunnossapito

Mekaanisen kunnossapidon asiantuntijapalvelut
asennus ihatsu teollisuus palvelut

Ennakkohuollot

Sopimuspohjaiset ennakkohuollot teidän tarpeiden mukaan. Teemme esimerkiksi laitoksen seisakin aikaisia kunnossapitotöitä. Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä!